Skip links

Sportsterapi priser

SPORTSTERAPI

En kombinations behandling hvor flere behandlingsteknikker kan indgå..

Denne booking er til dig der blot har behov for enten akupunktur, udspænding eller triggerpunktsbehandling kombineret med fx massage af et område.

Book tid her

En sportsterapi behandling trækker på en bred vifte af teknikker fra dybdegående massage, akkupressur, triggerpunkter, akupunktur til zoneterapi , cupping og udspænding, som kombineret er særdeles virkefulde. I en 60 min behandling vil nogle men ikke alle metoder indgå.

Behandlingen er effektiv ved skader, muskulære overbelastninger, sikre hurtigere restitution af slidt muskelvæv og uhyr effektiv ved langt de fleste smerte og betændelsestilstande.

Book tid her

En sportsterapi behandling trækker på en bred vifte af teknikker fra dybdegående massage, akkupressur, triggerpunkter, akupunktur til zoneterapi, cupping og udspænding, som kombineret er særdeles virkefulde. I en 90 min behandling vil flere teknikker indgå.

Behandlingen er effektiv ved skader, muskulære overbelastninger, sikre hurtigere restitution af slidt muskelvæv og uhyr effektiv ved de fleste smerte og betændelsestilstande.

Book tid her