Skip links

Sportsterapi

OM SPORTSTERAPI (Manuel)

En sports terapibehandling trækker på en bred vifte af teknikker fra dybdegående massage, akkupressur, triggerpunkter, akupunktur, zoneterapi og udspænding som kombineret er særdeles effektive. Dvs en kombinationsbehandling.

Hvad der skal indgå i din behandling finder vi sammen ud af inden start så det bliver tilpasset netop din udfordring og behov.

Er dit behov kun èn af behandlingsformerne, kan du nøjes med at booke en 30 mins behandling.

Udover sportsmassage, akupunktur og triggerpunktbehandling kan nedestående metoder også indgå:

KINESIOTAPING:
Kinesiotape er en elastisk bomuldstape som bruges til behandlinger af sportsskader og en række fysiske lidelser. Optapning er effektiv ved genoptræning og ømhed/træthed i muskler og sener hvor tapen giver ekstra støtte og stabilitet uden at det påvirker bevægemønstret og blodcirkulationen.

Kinesiotaping har flere virkemåder. Det forbedre blodgennemstrømningen, nedsætter muskelspændinger, øger restitutionen, aktiver og aflaster musklerne samt understøtter sener og led. En fordel ved Kinesiotape er at det arbejder videre selv i hvile

Er bla. effektivt til:

  • skuldresmerter
  • overbelastet muskulatur
  • forstrakte muskler
  • lændesmerter
  • iskias
  • rotatorcuff belastningssskader
  • m.fl.

Optapning vil ofte være en del af en sportsterapibehandling men kan også bookes selvstændigt.

SPORTSZONETERAPI:

Sportszoneterapi er massage og akupressur af fodens zoner. Er der ømhed eller ubalance i dele af kroppen vil det vise sig som ømhed/”grus” i den tilsvarende reflekszone under fødderne.

Ved at behandle de ømme zoner påvirkes bla. kredsløbet, energiniveau, hormon systemet & organerne og kroppens egen naturlige balance genoprettes.

Zoneterapi virker også smertedæmpende og muskel afslappende. Massagen og kombinationstrykkene aktivere nerverne hvilket sender signal til hjerne om at udsende kroppens naturlige morfinstof, Endorfin. Når der bliver frigjort betydelig mængder af hormonet, er det i stand til bekæmpe smerter og få musklerne til at slappe af.

Behandlingsformen er attraktiv for alle der holder deres krop i form, og baseret på at optimerer kroppen til fysisk aktivitet og optimal restitution.

Ro på kroppen og dens systemer så og sige, så den aktive krop kan fungerer bedst muligt.

Book tid her