Skip links

Firmaaftale

Firmaaftale

Glade medarbejdere, er effektive medarbejdere!

Smerter i bevægeapparatet går ud over produktiviteten, arbejdsglæden og motivationen, så hvorfor ikke forkæle jeres medarbejdere på fast basis med et tilbud om ugentlig massage, og opnå lavere sygefravær, mindre stress, større arbejdsglæde, tilfredshed & trivsel?

KlarKrop tilbyder en professionel ordning med firmamassage, der netop har fokus på dine medarbejderes velvære, nedbringelse af sygefravær og forebyggelse af skader i forbindelse med det daglige arbejde. En firmaaftale er et sundhedstiltag, der giver gladere og sundere medarbejdere.

Derudover gør det jo heller ikke spor, at jeres virksomhedsprofil bliver mere attraktiv og dermed medvirker til at fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere – det positive resultat kan ses på bundlinjen!

Hvordan foregår det?
Der er mulighed for flere former for ordning. En som etableres i jeres virksomhed eller en ordning som etableres i KlarKrops klinik. Hvilken form og tidsinterval finder vi ud af sammen således det kommer til at passe til jeres behov og ønske.

Firmamassagen kan både planlægges i medarbejdernes arbejdstid eller efter arbejdstid – alt afhængig af hvad der passer jer bedst.

Massagen udføres af undertegnet som er eksamineret sportsmassør & sportsterapeut med bred erfaring, hvilket er jeres sikkerhed for højt fagligt niveau og kompetence.

I kan trække en massageordning fra i skat. Læs mere her:
https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1646261

Hvis I er interesseret i en firmaaftale, vil det glæde mig til at høre fra jer så vi sammen kan finde den løsning der passer jeres virksomhed og arbejdsplads.

Kontakt på tlf 6126 1618 eller her:
klarkrop@gmail.com