Skip links

Hvem er KlarKrop?

Hej, jeg hedder May.

Jeg er certificeret sportsterapeut og fysiurgisk sportsmassør & ejer af KlarKrop Sportsterapi.

KlarKrop Sportsterapi er en lille klinik beliggende på Vesterbro, og tilbyder behandlinger der er attraktive for alle der holder deres krop i form, og baseret på at optimere kroppen til fysisk aktivitet og optimal restitution.

Hos KlarKrop behandles overvejende sportsudøvere, og det fra mange sportsgrene men i særdelshed Crossfit. Det er både elite atleter og almindelige motionister der indfinder sig på briksen men KlarKrop er lige så dygtig til at behandle folk udenfor sportens verden med problemer i bevægeapparatet som følge af belastende arbejdstillinger, stress eller inaktivitet.

Jeg er selv aktiv og konkurrerende crossfitter, så ved godt hvad det gør ved kroppen og hvad det kræver når ugen byder på mange træningspas, og der skal præsteres til konkurrence. Den erfaring og viden bruger jeg selvfølgelig til at hjælpe dig med at holde din krop fit for fight så du kan fortsætte med at præstere til træning, løfte din form og nå din mål.

KlarKrops mission er at holde dig skadesfri og hjælpe dig med at at få det maximale ud af din restituion, så du kan holde til din sport i lang tid. Det kræver bla. at du netop husker og aktivt prioritere din restitution. Hvordan vi bedst restituere er individuelt. Alle kroppe er forskellige, og der kan være stor forskel på hvordan du restituere i forhold til din træningsmakker. Alle behandlinger tager derfor udgangspunkt i dig og dit behov, og hjælper dig med at opretholde en god balance mellem træning og restitution.

Døjer du allerede med mindre skavanker og muskulære overbelastninger så kan jeg hjælpe men vil meget heller hjælpe i forebyggelsen deraf, og bruge krudtet på at hjælpe dig med at forstærke din restitutionsproces så du sikre dig selv en sund, stærk og smidig krop der kan holde til din sport og den belastning du dagligt udsætter den for.

Hos KlarKrop er det dig der er i centrum, fra du træder ind af døren til du går igen.  Det er vigtigt for mig at skabe en tryg og rar ramme omkring dig i den tid du er hos KlarKrop, baseret på nærvær, høj faglighed og professionalisme.

Kig endelig forbi.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos KlarKrop. 🙂
Har du nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive eller ringe.